Arta pacii

Antrenamentul zilnic în Arta Păcii permite divinităţii dinlăuntrul tău să strălucească din ce în ce mai tare. Nu te preocupa de ceea ce consideră alţii că este bun sau rău. Nu calcula şi nu te comporta nefiresc. Păstrează-ţi mintea concentrată asupra Artei Păcii şi nu critica alţi maeştri sau alte arte tradiţionale. Arta Păcii nu va restricţiona niciodată nimic. Ea îmbrăţişează şi purifică totul.

 

 

Când un adversar înaintează, mergi spre el şi salută-l; dacă vrea să se retragă, lasă-l să plece .

 

Practică Arta Păcii cu sinceritate şi gândurile rele şi haine vor dispărea în mod natural. Singura dorinţă care ar trebui să mai rămână este setea de a te antrena din ce în ce mai mult în această cale.

 

Tehnicile Căii spre Pace sunt într-o permanentă schimbare. Fiecare întâlnire este unică şi cel mai potrivit răspuns trebuie să apară de la sine. Tehnicile de astăzi vor fi diferite mâine. Nu te lăsa prins de forma şi aparenţele unei provocări. Arta Păcii nu are formă, ea este o căutare spirituală

 

Fierul este plin de impurităţi care îl slăbesc; prin prelucrare el devine oţel şi este transformat într-o lamă ascuţită de sabie. Fiinţele umane se dezvoltă după acelaşi model .

 

 

©2008 Stylex & Co. All Rights Reserved